Mladá láska

Mladá láska

Anotace: Je taková delší,ani jsem nevěděla,kam ji zařadit...

Krásná láska mladá
jako sladké ovoce
na jazyku chutná
-krásně a divoce

Každý chuťový pohárek
vnímá tu chuť divoce
Když trhá se rozparek
když tělo ovládají emoce

Každá buňka v těle
hoří plamenem vášně
polibek chutná skvěle
-nedočkavě a lačně

Jako cinkot zvonečků
zní smích roztoužené dívky
„Jen se snaž chlapečku“
-líbí se mu její křivky

Náhle se sladká chuť mění
něco špatně zdá se být
tělo ovládá jemné chvění
-vytrácí se chvíle třpyt

Jako barva Slunce
když večer zapadá
vypadá teď
-krev čerstvě rozlitá

Poslední krátký polibek
snad na dobrou noc
věnuje mrtvé mladíček
co chtěl nad ní mít moc

Oba touhou hořeli
každý trochu jinak
Ona milovat chtěla
on však zabíjet

Mladý život ukončila
ostrá čepel nože
Dívka láskou slepá byla
zabíjením byly slepé oči muže
Autor 1p1000, 18.05.2011
Přečteno 508x
Tipy 6
Poslední tipující: Azazen, Live to fight, Metal Lady, Annie the wolf, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Verše příliš nesedí a částečně vázne i rytmus, ale to nevadí. Jen piš dál :-). Ale je to pořád hezké.
Azazen

27.06.2011 17:10:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí