Okamžik

Okamžik

Anotace: ....

Stačil jen okamžik pouhý
a ty jsi středem zájmu mé touhy.
Toužím být s Tebou,
snad jen u Tebe stát,
s láskou a něhou
si polibek dát.

Krásný byl ten okamžik,
kdy střetly se naše oči,
krásný je ten okamžik,
když celý svět se semnou točí.

Oči modré jako blankytné nebe,
nepotřebuji už nic,
pouze Tebe...

Minuta za minutou se vleče,
slza štěstí mi po tváři teče.
Jsem šťastná a Ty to víš,
těším se až mě zase políbíš …
Autor Janica, 19.05.2011
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí