Stále děkuji

Stále děkuji

Anotace: vyznání příteli za vnímání krásy, která je ve mně...

Děkuju, stále děkuju za ten dar,
že krása mým nitrem proudí dál.

Stačí mně málo, jen pár hřejivých vět,
co obrátilo můj dosavadní svět.

Mocný příliv štěstí, co v radost se proměnil,
z potoku slz se v lásku přetavil.

Cítím se klidná, blažená,
všech lidských bolestí zbavená.

Stačí mně schoulit se do klubíčka,
spokojeně v klíně příst jako kočička.

Trochu se pomazlím,odměním se hravě,
jsem tvoje koťátko ve vysoké trávě.
Autor devcatko z jetele, 19.05.2011
Přečteno 471x
Tipy 10
Poslední tipující: Paulín, Maryje..., jerabina, lexus, Květka Š., danav, Danga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jééé, to je krásné!! Mňau!:)

06.06.2011 17:35:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí