Květnová romance

Květnová romance

Anotace: ...

Slyším každou myšlenku
Dýchá do mých snů.
Venku tiše hraje si svět
s náma..
Uvnitř..hraju si já s Tebou
Posnídáš polibek do vlasů,
ráda..

A brzy..probudíš se pro další.
Milovaná
Usínáš v mých dlaních
Cesta do neznáma
do krajin za obzorem.
Na chvíli zas sama..
Doznívá ve mě Tvůj dech
Klid před bouří,
když čeká se na polibek,
co utiší poslední slova..
Dýcháš ve mně..já v Tobě

Dáváš mi světlo..
směr kam jít
Jsi místem mých návratů
z životních cest

Chtěla bych se do Tebe rozpustit,
drahá.

Zahodit klíč..
když slibujem si věčnost.
Jsi mé druhé já
Budu..Ti psát..
bílé vzkazy do modrých stránek
Chránit Tvůj svět
až budeš vedle mě zas spát

..Milovat..

Momenty, které píšme spolu
do nebe..
Právě teď.
Autor Agniezka, 20.05.2011
Přečteno 406x
Tipy 43
Poslední tipující: enigman, Alain, Chancer, PetTulak, Juan Francesco de Faro, dream in emptiness, Hannazka, Mbonita, šuměnka, jvacl, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je dobré vidět dál...tam co je kousek za životem...

11.10.2011 15:59:00 | enigman

Výjimečně krásné, stejně jako Ty.

27.05.2011 19:40:00 | Hannazka

být ženou, ryl bych nehty svými
do modra, co přines monitor,
ta báseň, vím, že napatří mi
to rozpadlý nes mě lásky vor

světĺo jsi z krajin nad obzorem
jak polární zář ošemetná,
s modrým se loučím monitorem
i s polibkem na konci května
***
J.

24.05.2011 16:47:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí