SRDCEUSEDÁNÍ

SRDCEUSEDÁNÍ

Anotace: ......blue.......koment k šuměnce

Nežádám odpuštění....

za nahotu

Lásce

nastavím druhou tvář...

na tu první nelíbat

přitiskla jsem jí k plotu

a doufala, že nepříjdou sprejeři

čekám

na to jak z dálky zaslechnu tlukot kuliček

těch ve spreji

jsou proti zasychání

barev duše

a na promíchání

potřebuji,

aby někdo zatřepal se mnou

a pak mě obejmul

pomalu klesám dolů

choulím se do klubíčka

srdceusedání...
Autor Noc17, 20.05.2011
Přečteno 463x
Tipy 32
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, jvacl, labuť, jedam, Psavec, hašlerka, čas.běží, zenge, Jiná, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Báseň krásná a jasná jak slunečný den!
A vtipný nápad s kuličkami ve spreji, lepší než míchat primalex vařečkou...

20.05.2011 13:59:00 | Špáďa

nice... blue

20.05.2011 13:31:00 | blue

Nežádám soucit
odpuštění
nic

jsem závoj Noci
snění
víc

než tucha nebo pocit
K majáku přiblížení
světýlek na tisíc...

20.05.2011 11:26:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí