Romantické rozpoložení

Romantické rozpoložení

Anotace: A Ty mou inspirací

Pro Tvý oci
jela bych tu celou dálku
Pro Tvůj úsměv
roky bych byla schopná snít.
Navlekla bych city
své na milion korálků
Dala bych i život za to,
s Tebou pár chvil být.

Každodenně usínám,
a nepřestávám snít
V Tvým objetí rozjímám
proč nepřestávám chtít.

Propléct mojí dlaň s tou Tvou,
dotknout se Tvé jemné kůže.
Snad andělé mě k Tobě zvou,
ta touha mě snad zabít může.

Čekat na spravný čas,
ano budu dál.
Budu čekat zas a zas,
ohynek muj už vzplál.

Teď na Tobě je řada,
co Ty asi cítíš.
Ach bože jak já Tě mam ráda.
Do mý hlavy
jak tornádo se řítíš.
Autor Leonkaaa, 20.05.2011
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: čas.běží
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí