Vrať mi, co jsem ztratila

Vrať mi, co jsem ztratila

Anotace: Asi půl roku jsem nenapsala báseň a i ve zpěvu se mi nedaří, jelikož mi vzal mou inspiraci, když jsem četla jeho verše a v tom všem smutku jsem teď napsala báseň o tom, že nemůžu psát básně a zpívat

Ztratila jsem dar
Ztratila jsem svět
Dnes přijde vše na zmar
A není cesty zpět

Bez poezie
Bez hudby a snu
Dokola žije
Člověk ve svém dnu

Vzals mi inspiraci
A mé srdce též
Tvrdí všichni rádci
Že tvůj cit byl lež

Vrať mi múzu mou
Kterous ukradl
Jak můžu bez ní plout
Když můj svět upadl

Na vlnách fantazie
Bez inspirace být
A tak má poezie
Nemůže tu žít

Tak vrať mi lásku mou
Když bezcenná se zdá
Já mohu projít tmou
A o citu snít dál
Autor Anye, 21.05.2011
Přečteno 396x
Tipy 9
Poslední tipující: Danger, Alien.v.v.s., Dreamer, Radek.oslov.Šafárik, čas.běží, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V básni si stěžuješ,že ti vzal můzu,ale kdo ti ji dal...
"Člověk nikdy nebyl bohatý tím, co má, ale tím, co dal."

21.09.2011 20:40:00 | Danger

Zkus hledat poezii v něčem jiném a ta stará se ti navrátí :)

29.05.2011 22:09:00 | Dreamer

..když člověk něco ztratí, tak i něco najde..jen to třeba chvíli trvá..

21.05.2011 10:54:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí