Sen

Sen

Anotace: Je to veľmi krátke a napadlo ma to ...ani sama neviem kedy:D

Sen
Poďme spolu cestou tou,
mesiac nám svieti nad hlavou.
Poďme spolu po ceste tej,
naša pieseň,do nocí znej.

Ideme spolu po ceste
Mocní,vy hviezdy zahaste.
Na cestu mesiac svieti nám dvom
oddajme sa spolu snom.
Autor Elyona, 21.05.2011
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Tomáš Přidal, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí