Zašla jsi lásko má na kočičí rez

Zašla jsi lásko má na kočičí rez

Anotace: ...

Zašla jsi lásko má na kočičí rez

Ústa co nekřičí, s ladností kočičí
K výkřikům skrývají, němý klíč potají
Neznají hřích.
Neznají smích.

Skořápky letních dnů, hladina leknínů,
ukrývá mateřsky, citů Tvých odřezky.
Rozfoukaných
Rozprodaných

Jak světýlka na moři, zhasnou a dohoří,
milostná vzplanutí, zátylků labutí,
A z moří je dřez,
Zemřel na rez.

Moldánky pod víčky, obouvej střevíčky.
Láska má uvadla, neptej se zrcadla,
kdo krásnější,
kdo čistější.

V zčernalém závoji, pohledem uhnula,
déšť slzí po boji, skropil má strnulá
ústa co nekřičí, s ladností kočičí
Skrývají hřích,
Skrývají smích.
Autor Alizarin, 21.05.2011
Přečteno 351x
Tipy 20
Poslední tipující: Niky88, Zefi, Jiná, jitka.svobodova, Tomáš Přidal, labuť, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Bambulka, Noc17, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, skuteně perfektně podané, ačkoliv smutek na mne dýše... ST!*** je víc, než na místě.

21.05.2011 16:49:00 | NikitaNikaT.

...
jak svíčka bez kyslíku
/dohořela/
a chodba bez úniku
/osaměla/
...

Krásná i ve svém smutku ...ST

21.05.2011 16:08:00 | Bambulka

hezky..vykreslený smutek....jestli je hezky to pravé slovo..asi ne....peří v téru namočené..je to co mě napadlo po dočtení Tvé básně...stejně černé ...

21.05.2011 15:36:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí