Vytrhnu si srdce z hrudi

Vytrhnu si srdce z hrudi

Anotace: ...

Vytrhnu si srdce z hrudi,
stejně už je na nic nemám...
Akorát mě v těle studí,
den co den, ad nauseam.

Ach Bože, kéž bych nemusel
sbírat svou duši ze země.
Bylo by krásně bez citů,
bylo by krásně beze mě.
Autor Grimble Gromble, 21.05.2011
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: Noc17, Krapet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..auvajs

04.08.2011 09:59:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí