Housle hořící touhou.

Housle hořící touhou.

Anotace: báseň do KS na tento obrázek http://nd04.jxs.cz/565/946/9092bb76c4_75893876_o2.jpg

Na housle hraji melodii svůdnou,
v ozvěnách se její něha odráží.
Přivolat se snažim noc bezesnou,
Tvé tělo ke svému pevně přiváži!

Hraji melodii, ale né tesklivou,
jen toužím po doteku Tvé dlaně.
Hraji melodii, po Tobě vášnivou,
tvářit se umím nejen odevzdaně.

Hraji o Tvém těle spoutaném mým,
pevně svázaném ve skořápce touhy.
Hraji o tom, že něhou Tě polapím
a láskou naše srdce sváži do stuhy.
Autor Labanda, 21.05.2011
Přečteno 421x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Květka Š., Pythonissa__
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se Ti povedla Jani.

21.05.2011 20:46:00 | CULIKATÁ

Jakoby mi to mluvilo z duše...
ST...

21.05.2011 18:47:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí