Ode dne, kdy jsem Tě poznal...

Ode dne, kdy jsem Tě poznal...

Anotace: Starší záležitost, avšak nostalgie místy prostě nedovolí...

Sbírka: Pro slečnu T

Vztah z nejkrásnějšího snu,
pod nebem hvězdným začal žít,
věděl jsem, že dnes už neusnu,
když Tvé rty, mými začaly být.

Doteky Tvé, jako zachvění nočního vánku,
všude kolem tma a klid.
V očích jiskry, jako vůně červánků,
tyhle chvíle věčnými by mohly být.

Zvláštní pocit..co to dělám?
Tahle otázka mohla nám v hlavách znít.
Však srdce vědělo, že to není jen klam,
byli jsme tam, kde jsme měli být.

Kdo ale byl ten kluk? A kdo ta slečna?
Kteří jednou duší, té noci začali žít.
On smutný, ona s pocitem, že je přebytečná.
Zjistili, že chtějí spolu být.

Dnes je to již třetí měsíc,
co naše duše setkaly se.
Já věřím, že jich bude stále víc,
a všechny neshody vždy srovnají se.

Miluju Tě,
proto tyto verše skládám,
protože stále více chci Tě,
a být bez Tebe jen těžko zvládám.

Věřím, že stejný pocit se mnou sdílíš,
když v náruči mé býváš,
že stejně jako já láskou přímo šílíš,
když do očí se mi díváš.
Autor Shadow in darkness, 22.05.2011
Přečteno 468x
Tipy 5
Poslední tipující: Písnička..., dream in emptiness, CULIKATÁ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milujte se a buďte šťastní, hezké:-)

22.05.2011 20:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí