Proč?

Proč?

Anotace: ***

Zlato nerozumím tomu
proč si necháš pořád ubližovat
proč vysedáváš doma
a jeho necháš se po nocích potulovat

vždyť jsi cítila ten parfém
rtěnku na jeho košili jsi viděla
proč stále zůstáváš s ním
jako by jsi jinou možnost neměla

kdybych byl tvůj přítel
nikdy by jsi se nemusela ptát
každou noc bych byl s tebou
nikde by jsi nemusela opodál stát

pusť mě do svého srdce
dovol mi abych byl ten co ti vše dá
dovol mi ukázat ti co je to opravdová láska
prosím buď jen a jen má.
Autor Final, 22.05.2011
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí