Pojď a maluj mi můj svět....

Pojď a maluj mi můj svět....

Anotace: Chci kreslit tvůj úsměv se štěstím!

Nedokážu ti to říct rovnou do očí, myslím, že nejsem až tak statečná!

Všechno, co chci, je být Tvůj každodenní život.

Kreslíš můj úsměv každou Tvojí zprávou.

Protože jsi pro mě důležitější než já.

Chci kreslit tvůj úsměv se štěstím!

Protože ty se usmíváš, jako nikdo jiný.

Pojď a maluj mi můj svět....(Mně došly totiž pastelky)

I tenhle sen se mě dotýká prstama štěstí.

Pojď, ale kam? Naproti snům přece....

Ty jsi můj osobní důvod ke štěstí....

Myslím na Tebe a nějak nemůžu přestat.....



ano, dělám největší chybu svého života .. Miluji tě.
Autor Labanda, 22.05.2011
Přečteno 699x
Tipy 11
Poslední tipující: Danger, leopold, Mbonita, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná chuť,tak snad nikdy nedojde.

25.05.2011 06:46:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí