Marnost

Marnost

Anotace: Krátká láska, stručná, nešťastná, ale stála za to...

Srdce mě bolelo,
věděla jsem proč, o pomoc volalo a já neslyšela.
Oči stále plakaly,
viděla jsem jeho, stejně nepřestaly, i když jsem prosila.
Je těžké zapomenout,
jak potopit se a už se nenadechnout, zůstat pod hladinou.
Čekala jsem dlouho,
déšť nepřišel, zůstalo jen sucho a popraskané tělo.
Autor Barka99, 23.05.2011
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Skalsky Pavel, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí