Zvony

Zvony

Anotace: Pro Aničku ...

.................


Je to jak odlévání zvonů
do hliněného kadlubu mé duše
Kdy unavené srdce se probouzí
..........................do letní noci
se stálou nadějí
Něčeho stále nového a neopakovatelného ...



Pak příjde láska
zastaví se na prahu dveří
Ale ještě nemá tu ztracenou
..........................odvahu
Aby vzala za kliku
a stala se pro moje srdce
Novým zvonem s božskou duší ...



Každý den k ránu poslouchám
z blízských chrámů zvonění zvonů
Zvuky se překrývají
v nekonečných prostorech
........................černého města
Jako by přicházel unavený poutník
do oázy plné rozkvetlých květů
........................ a chladivé vody ...



Jsi to Ty ...



Já vím že mně v jejich hlasu
zvonící bronzové duše stále voláš
Moje jediná lásko ...
Autor kavec, 23.05.2011
Přečteno 402x
Tipy 28
Poslední tipující: zenge, NikitaNikaT., la loba, Skalsky Pavel, labuť, Zefi, Dota Slunská, CULIKATÁ, Květka Š., CORONATION, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvony jsou symbolem naděje a touhy, radosti i smutku... a jejich tlukost je jako srdeční rytmus... Jana

23.05.2011 11:39:00 | labuť

...Tvé zvony mě dnes probiduly..a já si vzpomněla na procházky Prahou, které tak miluju...děkuju

23.05.2011 08:38:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí