Když se koupeš

Když se koupeš

Anotace: Je tak krásné dívat se na ženu, když se koupe, to bych vydržel celé dny, ale musel bych být přivázanej :)

Svlékneš si šaty, spodní prádlo,
jsi nahá,
voda naraží o dno vany,
už je skoro plná,
pěna skrývá hladinu,
za chvilku bude skrývat
i tvoje krásné tělo,
napřed levou,
potom pravou nožkou,
leháš si do vany,
máš ráda ji horkou,
pára stoupá,
jsi celá od pěny,
netušíš,
jak mě tím svádíš,
mýdlem na svém těle,
obkresluješ své tvary,
ladné, něžné,
takové máš jen ty,
už je ti zima,
moje křehoučká,
vylézáš,
voda ztéká ti po těle,
vezmeš ručník,
hladíš se s ním,
kapky mizí,
jsi skoro suchá,
župan si oblékáš,
beru tě do náručí,
ukládám do postele ,
polibkem na rty,
s tebou se
pro dnes loučím,
moje milovaná.
Autor Souný, 03.02.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí