Vražda

Vražda

Anotace: Když je člověk zrazen...

Hleď, dívko na mě,
hleď na má záda
Pamatuješ si je?
Co říká ti zrada?

Koukej se řádně
na temné jizvy.
Co tělo zvládne,
když duše má krizi.

Hleď, dívko, hleď,
uvidíš bolest.
Mé srdce je led,
však svírá ho lest.

Vzpomínáš na den,
kdy sis mě brala?
Vzpomínáš si jen
co si mi vzala?

Byla to duše,
co jsem ti dal.
Byla to duše
a já se jí vzdal.

Nyní ji svíráš,
drtíš ji v náruči.
Tupě jen zíráš,
já byl v tvém područí.

Hleď, dívko na mě,
jsem poslední tvář.
Zapamatuj si mě,
nechť uvidíš zář.
Autor Jacques-ds, 23.05.2011
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Klára Němcová, Liena, Dollinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pohlédla dívka
na tvoje záda
hodila úsměv
a teď je ráda

tys však volný
a tenhle stesk
stesk co tě zlomí
jako strom blesk
odpluje s časem
co vyřeší vše
však teď se svým hlasem
čekáš konec dne

ten den se však delší
než věčnost teď zdá
nic nevyřeší
když opakovat budeš, miluji tě stále - lásko má

23.05.2011 23:39:00 | Salvatore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí