Milovaná

Milovaná

Anotace: věnuji své kolegyni v práci,tak Mišpulínko pro tebe

Vidím tebe,
můj poklade,
když dívám se do nebe,
tvůj úsměv na tvé tváři,
dny bez tebe se plouží,
jsem jak vodník,
jenž po vodě touží.

Jsi má milenka,
jenž se vždy k ránu ztrácí,
má náruč prázdná je,
a tma mi patří.....

Pojď zpátky do mé náruče,
noc krátká je,
vždyť to tak krásně začíná...
Autor maakkyy, 23.05.2011
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí