Odpuštění

Odpuštění

Anotace: zamyšlení, možná...

Nezlob se lásko má,
to špatné období nás překoná,
ty obejmeš mě jako tenkrát,
tvé rty ucítím na svých tát.

Snad odpustíš,mi za mé hříchy,
kterých jsem se dopustil díky,
mému nepochopení,
snad vše špatné přijde v zapomnění.

Jsi můj celý svět,
v tvých očích lze ho vidět,
teď na mě smutně hledí,
proč ,zeptat se bojím,
aby z tvých úst,
jsem neslyšel slova,
tys mě zradil?????
Je to jenom tvoje škoda.

Nezlob se lásko má,
snad skončí u nás ta doba ledová.....
Autor maakkyy, 23.05.2011
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí