Jediné místo na světě

Jediné místo na světě

Anotace: ... kde štěstí moje pokvete :)

Jediné světlo ve městě
svítí ve tvém oknu.
Bloudím si líně za deště.
Najdu tě tam v tom oknu?

Jediný přístav na zemi
voní mořem ve tvém pokoji.
Najdu tě mezi hrázemi.
Najdu tě tam v tom pokoji.

Jediná láska nesmírná
kvete v prázdnotě světa.
Vlasy tvé mi padají do klína.
A mně už nezáleží na zbytku světa.
Autor Prinzeschen, 24.05.2011
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: Kars, Linzerka, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučká, čtivá, milá, takové jen srdéčko dělá

28.05.2011 10:08:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí