Zabili lásku

Zabili lásku

Anotace: O tom, jak bolí nevěra...

Zabili,ach, zabili,
lásku na pasece...
Zabili ji a krev teče.
Líbej mě jen chvíli,
dřív, než rudá krev
rozpustí se v řece!

Čas se již nachýlil a
ty objímáš mě přece.
Dřív, než se rozptýlí
křehký čas motýlí,
dřív, než rozpustím
se ve studené řece!

Jsi ten, kdo nestřílí,
tvá duše zní křehce,
jsi ten, kdo zabíjí
v čase, kdy přichýlí tu,
kterou milovat nechce.
Autor Hana Trnková, 04.02.2006
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to jako z Balady pro banditu,100.

04.02.2006 12:51:00 | jarynbacin

Krásné...mám osobní zkušenosti...bohužel...nebo bohudík? Kdo ví...

04.02.2006 07:51:00 | meggen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí