D opuštění*

D opuštění*

Anotace: ...když

Když hladila jsem
po víčkách
slunce při východu
a závod myšlenek
si běžel vlastním tempem

Dopustils
spočítat všechny moje viny

černé kudrny
jako my dva
p(r)opletení

Dopustils
spočítat všechny moje pády

bluesové vteřiny
jako my dva
p(r)oblouznění

vina a pád
mezi jarní dříny
žlutě nakvetlý

Když hladila jsem
po víčkách
měsíc při západu
a stříbro z jeho tváře
zůstalo mi v dlani
žár slunce už mě nehýčká

Křik o pomoc
se nese ke svítání
Autor jvacl, 24.05.2011
Přečteno 338x
Tipy 22
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Druza, Sisinka, šuměnka, la loba, Jiná, chicacheca, Květka Š., CULIKATÁ, carodejka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

počítám na abaku
mávnutí křídel ptáků
a počet slunce vlasů
i chorál ptačích hlasů
počítám dokola
i všechny svoje viny
až šero zavolá
tak pohltí mě stíny...

26.05.2011 08:53:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí