Možná

Možná

Anotace: Možná ode mne čekala víc...

Smála se, pak plakala
možná víc ode mne čekala.

Možná víc se chtěla smát
možná si víc chtěla hrát.

Možná ji slova nestačila
Možná mým slovům nevěřila.

Možná chtěla víc mě mít
možná chtěla blíž mi být.

Byl jsem slepý a hloupý dost,
aby se ze mě stal pouhý host.

Možná je šťastná nyní víc
co na to člověk může říct?

A tak se směji nyní sám
a má chyba je vše, co mám.
Autor Jacques-ds, 24.05.2011
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí