Vyléčení

Vyléčení

Anotace: Tenkrát....

Bez tebe bych byl jen troska,
které by chyběl cit a láska.

bez tebe bych byl jen nula,
která by v nekonečných vodách plula.

Ale ty jsi přišla,
celá krásná.

lásku jsi mi přinesla,
a oči mé otevřela.

Od té doby byl jsem šťastný,
plný citu a lásky.

Tenkrát vyléčila jsi mé vrásky.
Autor Elmeres, 24.05.2011
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí