Mé Lidské Slunce

Mé Lidské Slunce

Anotace: Nejsem básník a předem se omlouvám za jakékoliv chyby... Pokoušela jsem se o momentální vyjádření Lásky..

Sbírka: Básně pro mou Lásku...

Skočila by

Pro Tvé jiskřičky v očích

Vždy zářící, jak dvě večernice na nebi magickém...



Křičela by

Láskou, po akordech Srdcích společně bijících

Vždy rozdivočelé na vlně líbezné...



Tančila by

Pro Tvé vrásky v tvářích

Vždy od úsměvu tak krásného a nepřekonatelného...


Zpívala by

Světu, o své Lásce až po vesmír sahající

Vždy od Srdce tak poblázněném...



Pro paprsky ve Tvých očích
Pro šťavnaté rty usmívající se
Pro tvář milovanou… Tělo k zbláznění… Mysl překrásnou…
Pro Tebe, Lidské Slunce..


Tě Miluji
Autor Salma, 24.05.2011
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: Druza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) hodne stesti

27.05.2011 15:31:00 | Druza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí