U všech čertů

U všech čertů

Anotace: Sometimes I wish she was you...

Ďáblovi upsal jsem před chvílí duši;
když mizel, usmíval se –
jako by tušil,
že narazil na jednoho z těch bláznů,
co pro samou touhu lehkovážně si
řeknou: „Stejně živý nevyváznu.“

Krev vsákne se do pergamenu
a přání je splněno.

Už od rána tedy vyhlížím
příjezd své perly
v dlouhém bílém kočáru –
spíš ale naletěl jsem sladkým lžím,
pekelné kníže mě smlouvou oklamalo.

Měl jsem se podívat pod čáru...
Autor A. L. McCawley, 25.05.2011
Přečteno 489x
Tipy 18
Poslední tipující: Týna, Písnička..., Matty_D, Leedram, tato22, Psavec, CULIKATÁ, labuť, chicacheca, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že by dnes ani upsání Ďáblovi nestačilo???

25.05.2011 13:31:00 | El Kitten

že by se dnes ani čertům nedalo věřit???

25.05.2011 07:11:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí