Znovu zrozená láska....

Znovu zrozená láska....

Anotace: Láska byla...a chce aby pokračovala...

Sbírka: Láska

Víš že už dlouho tě mám ráda,
ale teďkom je tě víc než plná hlava.
Kéž jen ráda bych tě měla,
tak bych se tolik netrápila.
Hlava tě chce vypustit pryč,
jenže srdce křičí "od této osoby,nedáš tvé ruce pryč"!!
City jsou opět silnější a moje mysl ochablejší.
Teďkom si říkám,proč jen s touto úžasnou osbou jsem se zaplést musela?!
Jsem teďkom snad STARS či co bych chtěla?!
Dvě slova stačí snad,miluji tě a navždy to zůstane tak!
Ale proč ty jsi tak stydlivý?Bojíš se snad pravdy zlý?
Překonej strach jsi můj sen,
který vidím nejen v noci ale i přes den.
Chci vrátit čas,být jen s tebou,
tak dovol aby tento sen,byla realita nás obou.
Potřebuji opět v tvé náruči být a když budu mít starch,tak vědět že mě můžeš ochránit.
Tvá slova po ICQ jsou sladká,není to jen nějaká hrátka?
Co víc psát? Už ani nvím snad.
Doufat budu dál,že jednou budeme spolu,jako královna a král! ¦¦
Autor X.Terry.X, 26.05.2011
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí