Tiguik

Tiguik

Anotace: .............

Sním o Tvých rtech
o Tvých jemných rukou
jsi mou láskou krutou
a já vnímám jen svůj tep

Tepe pro Tvou tvář
která probíjí mě krásou
jsi květinou vzácnou
snad musíš mít svatozář

A tak píšu tisíc básní
Ty jsi mojí inspirací
a ta se nikdy nevytrácí
můžeme být spolu krásní

Bud mou
a já Ti budu dávat štěstí
na rukou Tě nostit v dešti
budu ženou Tvou
milující oporou....
tak kde jsi Tiguik...
Autor Leonkaaa, 26.05.2011
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Azure angel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí