Nespoutání

Nespoutání

Anotace: ...

Zasnoubená větru když voní sena
po čem asi toužíš
dávné ohně doplály v nastalém vidnu
a mlhu bílou halenu kol šíjí kopců
už prošívá slunce jehlicemi.

Čas omotal hodinový strojek
pavoučími vlákny
stále na mě ještě čekáš
a já dál přetínám lana
poutající mne k míjívému životu
v klícce na sny.

Na obou jeho březích stojím ukročen
a říčkou plynou znamení
vztahuji ruce
bojuji pro tebe.

Úděl Blíženců je nespoutání
zažehnu nám jiskru
a v dlaních zahoří ti
nový život.
Autor Taog, 26.05.2011
Přečteno 367x
Tipy 15
Poslední tipující: Elisha, hašlerka, Jiparo, Mbonita, Květka Š., labuť, Dota Slunská, CULIKATÁ, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jsem blíženec - tak vím

26.09.2011 22:02:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí