Vrátíš se?

Vrátíš se?

Anotace: Ať má slůvka najdou správné srdíčko.

Svým slovům
křídla přidělám
a po větru Ti je posílám.
Píšu, že jsi můj jediný,
i když jsi mi tolik vzdálený.
Líbíš se mi, snad to víš
a doufám ,že mým slůvkům napovíš....
Jsi pro mě jako sen,
přicházíš vždy, když končí den.
Když se ráno probouzím,
ve svých snech Tě opouštím.
A každé slunce denní záře
vzpomínku za vzpomínkou maže.
Však srdci poručit se nedá,
stále jen Tvou lásku hledá.
A protože se dál nic nemnění,
prosím lásko - Vrať se mi!
Autor AAJenny, 19.11.2004
Přečteno 943x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí