M....MARCELA

M....MARCELA

Anotace: JEN A JEN PRO TEBE...

V lítosti vkládám
nejlehčí z břemene do marnosti
vyplňující prostor
nadevším veškerenstvem
tvá tvář
aniž by
hodna byla možnosti zrcadlení se v hříchu
je tvořena odrazem své projekce
tak jak mlha ve vodě se rozplyne
...
MARCELA
Autor ricda, 27.05.2011
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí