láska jako květ

láska jako květ

Anotace: .

Láska je nádherná
Začíná od poupěte
Do srdcí se zarévá
A časem rozkvete

Ale i nejhezčí květ
Může začít vadnout
Zúžuje se pohled na svět
Nechcem opět na dno spadnout

Cítit bolest v duši
Mít rozervané srdce
Nemá důvod bušit
Nehladí nás lásky ruce

Vše nemůže být věčné
Ale nesmíme se vzdávat
Končí láska k jedné slečně
A začínáme pomalu padat

Co dělat mám
Co s tím vážně nevím
Přijít na to musím sám
Osud lásky nezměním
Autor najrob7410, 27.05.2011
Přečteno 443x
Tipy 5
Poslední tipující: andel.smrti, Maryje..., vlcatko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:(

28.05.2011 16:45:00 | vlcatko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí