Jako

Jako

Anotace: !! !! !!

Provoněná jako jarní den
rozpálená jako slunce v létě
připravená žít svůj sen
miluje tě miluje tě

odvážná jak první sněženka
a čistá jak sněhová vločka
nebude jen milenka
a nemůže se dočkat

dozrálá jahoda
už nechce být jen sebou
a není to náhoda
že chce žít jen s tebou

jako lípa v plném květu
která pro tebe je tu
jako šíp vystřelený z kuše
namířený do tvé duše
Autor Akyš, 28.05.2011
Přečteno 402x
Tipy 8
Poslední tipující: hatlapatla, Maryje..., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..moc hezká...

28.05.2011 22:39:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí