Beseda s milovníkem žen

Beseda s milovníkem žen

Anotace: Kdo přebere, ten přebere

Beseda s milovníkem žen

Už jako šestnáctiletý
jsem poznal rozkoš milování
Od té doby jsem zbožňoval ženy
a byl jsem jim věrný
Brzy jsem pochopil, že za lásku dají vše
že by ďáblu upsaly i své duše

A co bylo dál?
zvolal celý sál

S jedním zajíčkem
jsem se procházel lesíkem
Natrhal jsem kytičku fialek
pak jsem se dotkl jejich kalhotek
Podprsenka povolila
ona vše dovolila
Místo toho aby křičela
tak zarytě mlčela
Pak řekla, nic moc
polepši se na zítřejší noc
Tak jsem jí dal co proto
Ona řekla, no toto

A co bylo dál
zvolal celý sál

Pak jí zbyl jen pláč
vždyť to znáš
Místo toho, abych si ji vzal
tak jsem se namazal
Tím se ze mě stal starý mládenec
se značkou super milenec
Hodně žen jsem poznal
a lásku jim sliboval
Když jsem je o úspory obral
řekl jsem sbohem
a zmizel honem
Jednou se pro mě vůz policie přihnal
a já věděl, že jsem to přehnal
Oni vše dokáží
a já skončím za mříží
V base je tvrdý režim
což já absolutně nesnáším
Nedalo se však nic dělat
museli mě potrestat
V base jsem byl deset let
Za ten čas se změnil svět
Ale žena zůstala ženou
která chce lásku věrnou
Neví, že je to nesmysl
farářů výmysl
jelikož jsem již nebyl mlád
přestaly o mě ženy stát
místo toho, abych měl úspěch
sklízel jsem výsměch
Tak jsem to zabalil
a jednu vdovu sbalil
A po roce
jsem měl snubní prstýnek na ruce

A co bylo dál?
zvolal celý sál

Pak mě zbyl jen pláč
vždyť to znáš
Před svatbou je žena laň
Po ní však se z ní stane saň
Na pivo nesmíš
Na fotbal nesmíš
Za kamarády nesmíš
Nic nesmíš
Jen ji obletovat
a švitořit o lásce
jejím půvabu
její štíhlosti
Ujišťovat ji o jejím malém pozadí
nádherných prsou
neutuchající vášni
Což u ženy po padesátce
jde velmi trpce
Lepší je vězněm býti
než ženu takovou doma mýti
Jednou jsem si do baru zašel zapít žal
a hle, mladou milenku si tam našel
Byla jako poupátko růže
Heboučká
voňavá
štíhloučká
hravá
prsatá
nenasytná
nohatá
prostě svůdná
Místo ke své paní
chodil jsem za ní
Jenže, až mé úspory utratila
tak se vytratila

A co bylo dál?
zvolal celý sál

Zůstal jsem sám
Stal se ze mě starý pán
Pro ženy jsem přestal existovat
Nemají důvod, proč mě milovat
Autor Radek Střelec Božetěch, 04.02.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí