čekám na možné

čekám na možné

Anotace: sním?

Tak probouzím se do prázdného dne
do dne kdy sama jsem zas dnes
Není den kdy probouzíš mě
tak čekám na den kdy to příjde

Čekám na den kdy vlk v klouzne do mých snu
čekám na něj a chci mu říct bud jen muj
Zastav se a neutíkej zase pryč
necháváš mě tu samotnou žít

Tak probouzím se znova zas
a po chviličku zabrozdám
Brouzdám po pokoji očima
když mě políbíš za ušima

Já vlastně nevím zda mám věřit
jestli skutečnost je mím sněním.
Autor vlcatko, 28.05.2011
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

emočně je to velmi dobré

29.05.2011 15:34:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí