Setkání

Setkání

Anotace: Po dlouhé době jedna do sbírky...Už byl čas...

Sbírka: Láska

Ulicí kráčejí lidé neznámí
a horké paprsky lechtají zem.
I oni kráčí – ještě si neznámí
a zatím sní jen svůj sen
o lásce…

Tuší ta malá tajemství
skrytá v tajemném obalu.
A mají už dost přátelství,
které sic pomáhá od žalu
ale láska…?
Té se nevyrovná nic.

Náhle jiskra přeskočí
z jednoho na druhý břeh
oba se spontánně otočí
a těžce popadají dech.
K pozdravu.

Radost prvního setkání.
On ještě nesmělý.
Ona se nebrání.
Náhle je těžké odejít.

Tiché Ahoj odnáší vítr.
Autor Prinzeschen, 28.05.2011
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí