Nechápu

Nechápu

Anotace: trochu o nepochopení

Nechápu,
proč mi tak moc ubližuješ,
do očí, mi klidně,lžeš,
nejsem tvůj nepřítel,

nechápu,
když mi tvrdíš, miluji tě,
pak k jiné spát jdeš,
tak pověz, co podle tebe,
pro tebe jsem,

nechápu,
co tohle všechno znamená,
podle mě to láska není,
jen ponižování,
samé ubližování,

nechápu,
proč mi tohle děláš,
pláču,
mé srdce krvácí,
láska k tobě,
se ztrácí,
už vůbec nic,
nechápu.....
Autor maakkyy, 28.05.2011
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí