Láska na první pohled

Láska na první pohled

Anotace: ...

Sbírka: Láska

Byla to náhoda,
jakých život je plný.

Kráčela po pláži,
na břeh narážely vlny.
Divoké jako krev v jejích spáncích.
Snila nejen o pobřežních váncích
hladících její kůži.

Vtom ji spatřil –
rozkvetlou něžnou růži.
Náhle i v něm rozhořel se svět.
Chtěl pohladit ten tichý smutný květ.

Jejich oči se střetly na chvíli.
Jako by k sobě dávno patřili.
V tu chvíli krátkou věřili…

Lásce na první pohled.

Stačil pohled jediný,
stačily jen vteřiny.
A už byla na světě…
Autor Prinzeschen, 29.05.2011
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, kasparoza, Mates.21, tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tyhle lásky jsou hodně bolestivé,krátké,ale nádherné a nezapomenutelné,jsou kořením života,bez nějž by byl svět jen chudou zahrádkou...

30.05.2011 12:59:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí