Jaké to je ?

Jaké to je ?

Anotace: Je to jako ...

Je to jako být nejistý a stejně dát všechno v sázku.
Je to jako křičet a nevydat ani hlásku.

Je to jako touha utéct a nemoci se hnout.
Je to jako bát se vody a chtít na lodi plout.

Je to jako smát se a vědět, že máš mokré oči.
Je to jako cítit strach, když ve vzduchu se štěstí točí.

Je to jako jíst a mít stále hlad.
Je to jako pravda, když chystáš se mi lhát.

*No tak, měj mě ještě chvíli rád.*
Autor Teri, 29.05.2011
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí