Palouk smutných očí

Palouk smutných očí

Anotace: Pokus po delsi době mam obavy ze nebude se libit. Vše je na lidech ja to takhle citim

Zpívající víly,píseň lučních květů,
víly minulosti loukou tančí.
Vzpomínky na smutky zrádných světů,
kvítek srdce hladí, přesto ho tolik ničí.
Kapka v kapce,rosa ranní mění se v pláč.

Palouk smutných očí,
každá víla tančí za jeden pocit.
Plouživé slzy nad luční pustinou,
zvadlá tráva lemuje mračna nad poslední květinou.
Jediná květina,ornament štěstí do srdce vyryt.

Květina naděje hynoucí ohněm zrady,
spálená hlína,již jen pustina.
Víly s tvářemi zvrásněnými,
víly naděje hynou nad pocity podřadnými.
Král zrady vítězem,bude velká hostina.

Král smutných zrad,zde má nyní palác,
víly otrokyněmi,slzy perletí se lesknou.
Vzpomínka na květinu krásnou,
květina zhynula,již není štěstí.
Král se raduje,svět slz nad cestou do neštěstí,
naděje jest mrtvá král zrady je tu pán
Autor Carlos, 04.02.2006
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Přesně tak..takové mrazivé, jako by na mě dýchal chlad a bolest s ním mísená..

04.02.2006 19:50:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí