Menhiry za úplňku a láska

Menhiry za úplňku a láska

Anotace: ...využijme každou šanci pro lásku a ona využije každou šanci být s námi...

Jsi inspirací
přetesat z kamene do života
souměrné sousoší
a nazvat jej láska.

A něha dávných zrn stmelených
vzájemnou úctou
do dlaní vryje znamení a klid.
Hladíme menhiry a ony mluví
hřejivou řečí.

Strohý a prázdný je stín člověka
bez srdce
do očí skal vkořenilo světlo
a u paty vyprýští stříbro
jen voda miluje nejinak
kámen i člověka.

Jsi inspirací
bystřinou
co ohladila
trpělivou hebkostí svých dlaní
kámen až k srdci.
Autor Taog, 30.05.2011
Přečteno 373x
Tipy 17
Poslední tipující: ilona, Mbonita, Květka Š., hanele m., CULIKATÁ, labuť, Dota Slunská, Bambulka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krása o lásce s láskou...

30.05.2011 09:26:00 | labuť

Třetí strofa je skutečně krásná.

30.05.2011 08:04:00 | Dota Slunská

Do oci skal vkorenilo svetlo ...

moc krasne vyjadreno
a ja se v teto hodine mezi spanim a bdenim prevtelila, diky Tobe,na cas do kamene ;-)
ST

30.05.2011 01:15:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí