Jsi

Jsi

Anotace: Krásná, ještě živá vzpomínka, která už je přesto minulostí... Ale já nezapomínám... :o)

...

Jsi vločkou sněhu na poušti
Jsi žárem, co mě rozpouští
Jsi mlha, v níž se neztrátím
a kniha, kterou nevrátím

Jsi moje dobré znamení
a nežné noční vábení
Jsi vrátný mojí touhy
Když stačí dotek pouhý

Zastav čas!

Chci ze rtů lesk ti krást
A trochu tě tím mást
Být kde jsi
brzy zas...
Autor Strix, 30.05.2011
Přečteno 514x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Anewue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí