Rudá růže

Rudá růže

Anotace: I láska umí být krutá

Přišel jednou k nám,
málo ho znám.
Oči měl mořem zalité,
vlasy krásně vlnité.
Lehce jsem se pousmála,
city své najevo dala.
Za ruku jsme chodili
a světem se bavili.
Jak všechno krásné může být,
když ten druhý chce Tě mít....
Položil mne do postele,
přejel růží po mém těle.
Pak mě hrubě políbil,
rudou růži odhodil.
Slzy stékají po tváři,
mé oči už nezáří.
Samotnou mne tu zanechal
a za jinou pospíchal.
Pomalu lístky růže uvadají,
avšak trny, ty zůstávají...
Autor AAJenny, 19.11.2004
Přečteno 624x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné...ale pekné..!

21.06.2006 21:52:00 | Werewolfess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí