Večerní

Večerní

Anotace: seM a taM

a tak padalo ticho
na heřmánkovou Olomouc
a každý hráč se ustrnul
a nebylo už víc času na nadechnutí

bylo horko
venku i vevnitř
a tys viděl jen mé oči
které se rozcházely s pravdou
a nevěděly
nic

nic nevím

sestřel dívku
sedící v okně
dlouho tě plyšově okrádala
o iluze
byla nevinná
ještě zítra
byla
smutná

a na kostelní špičce
potichu hvízdal
červánkový sníh
rozhlédl se
a viděl všechno
i to
co se snažím utajit.
Autor Lucijena, 30.05.2011
Přečteno 392x
Tipy 22
Poslední tipující: Adie.80, Lenake, teď už nikdo, Azure angel, tato22, Psavec, Alien.v.v.s., CULIKATÁ, drsnosrstej kokršpaněl, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí