Srdce

Srdce

Anotace: Skládala jsem to mezi 10-11 rokem tak to prosím berte s nadhledem ;D

Srdce, které nepoznalo lásku,
je tuhé a plno mrazu,
Srdce, které nemiluje,
si koleduje, že nikdy štastné nebude.

Láska někdy v srdci musí být,
jinak už nemá smysl žít,
i zvířata milují
a za svou lásku bojují.

Chce to jenom trochu úsměvu
a hned jde všechno líp,
chce to trochu půvabu,
chce to jen ve správný okamžik na správném místě být,
pak ti samo srdce napoví, že se na cestu plnou lásky vypraví.
Autor Defeaterka, 30.05.2011
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí