Pro tu, co je pryč

Pro tu, co je pryč

Anotace: Pocity, které ve mě probouzela jedna dívka.

Když tě vidím tváře se mi červenají, hřejí,
a jen s tebou v tuto chvíli být si přeji.

Když lásko poslouchám tvůj hlas,
a proč tak rychle nyní utíká mi čas?

Je to tím že tě strašně miluji,
a že nemohu být přímo s tebou lásko lituji.

Ten co vzhlédne do tvých božských očí,
aez meškání z vodopádu pro tě skočí.

Když mi lásko dáváš dobrou noc,
ailuji tě ještě více, moc a moc.
Autor CryWolf, 31.05.2011
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné probouzení pocitů
hezká,líbí se a vítej tu :-)

31.05.2011 12:04:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí