Nejistý název

Nejistý název

Anotace: Novější dílo snad se bude líbit

Sbírka: Konec či začátek?

Lehni si ke mě, do lože,
ať mi tvá láska pomůže.
Podej mi ruku příteli,
ať děláme, co jsme nechtěli.

Lehni si ke mě miláčku,
přikryj mě dekou.
Proč mi mé slzy po tváři,
proč mi jen tečou.

Lehni si ke mě muži můj,
a dnes i zítra přimě stůj.
Ve dne i v noci opatruj,
a vůni mou si pamatuj.

Ulehni ke mě s pocitem,
že tuto noc dnes přežijem.
A možná i za týden,
ty a já,spolu budem.
Autor Donicia, 31.05.2011
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí