Chci Ti být nablízku

Chci Ti být nablízku

Anotace: ..pořád..

Luna už doplouvá na místa,
já čekám, až noc mi spánek přichystá,
co do snů hvězdy nadělí,
doufám že Tebe, ty můj anděli,
chci být měsíc, co dívá se jak spíš,
co nebem si svobodně pluží
a štěstím slzy roní,
to když tiskne se ke Tvé kůži,
tak krásně Ti voní…

Ráno nám už podává snídani,
já čekám, až vyjdeš cestu z červánků,
až vezmu Ti tvář do dlaní
a jemně šeptnu po vánku,
ať svět na chvíli zastaví,
chci být slunce, co vyhání z nočních tich,
co políbí Tě k probuzení
a zašimrá do lechtivých skulin,
pořád slyším ten Tvůj smích
a v myšlenkách se k Tobě tulím…

Oblohu brázdí jen linie modrých otakárků,
příliv překonává vlny svých hranic,
já už nečekám a jdu si pro bárku,
napínám plachty a pluji Ti vstříc,
chci být vítr, co si s dechem Tvým povídá
a každičký krůček hlídá,
co na křídlech Ti zůstává,
zapisuje nekončící vzkaz
a už se neodpoutává,
chci s tebou žít…až přijde ten čas…

Den už pomalu ve skalách usíná,
můra své tělo doširoka napíná,
neztrácím ani vteřinu a v šeru Tě tápu,
chci být ozvěna Tvých slov a vět,
tak poklidně začni vyprávět,
vždyť víš jak Ti rozumím a chápu,
chci být Tvůj stín
a své představy obracet v čin,
chci být voda, co Tě ovlaží
a vychutná sílu stisku,
chci být Ti pořád nablízku,
protože život bez Tebe
už si vůbec

představit nedokáži…
Autor Jiná, 31.05.2011
Přečteno 1059x
Tipy 31
Poslední tipující: Noc17, šuměnka, střelkyně1, labuť, danav, Psavec, JohnyD., Mbonita, zelená víla, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad se Ti o mě zdávalo dřív
však teď už víš, že nesníš
a za chvíli zase má kůže
tobě pod čumáčkem zavoní
a Ty vezmeš mou tvář do dlaní
a mě se blahem srdce roztluče
tulíme se, je to tak skutečné
jsme my dva, a žádné hranice
laská překoná všechny dálnice
připluji v bárce od českých drah
a celou cestu si polibek chystám
za pár let společně spolu
budeme někde žít
to se budeme mít
spolu usínat a po nocích
lechtat se a hladit po zádech
zatím jsi my nablízku
aspoň v mých myšlenkách
a bez tebe by mi asi došel dech
jsi moje vše, a nikdy neopustím Tě

01.06.2011 21:10:00 | JohnyD.

chci Ti být nablízku
poutníku do písku rozduněný...:)

01.06.2011 13:54:00 | šuměnka

přeji ten nejlepší vítr...o)))

01.06.2011 13:48:00 | střelkyně1

Krásně zamilovaně toužíš, na gondole pohupujících vlnek obláčků.

31.05.2011 18:20:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí