směr

směr

Anotace: ***

Za vlahé letní noci
na lavičce v parku sám
svůj osud stále ve své moci
však chmurné myšlenky teď mám

přemýšlím a cestu hledám
jedna tady druhá tam
řešení však stále nemám
srdce rozpolcené mám

toto se mi nemůže stát
jsem vždy říkával
osud si se mnou začal hrát
na rozcestí zůstávám

který směr si zvolit mám
když obě dvě já v srdci mám.
Autor Final, 31.05.2011
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí